VVV Cadeaubonnen bestellen

VVV is dé cadeaubonnenwinkel van Nederland

De VVV kan u het cadeau aanbieden dat precies op uw wensen af te stemmen is:

- Voor elke gelegenheid de juiste cadeaubon

- Maatwerkmogelijkheden op het gebied van verpakking en verzending

- Altijd een snelle levering

- Gratis parkeren bij bezoekerscetrum Den Helder (Willemsoord) bij het afhalen van uw bestelling

* VVV Cadeaubon - te besteden bij ruim 23.000 winkels. De bon is verkrijgbaar in acht verschillende coupures: € 5,00, € 7,50, € 10,00, € 12,50, € 15,00, € 20,00, € 25,00 en € 50,00.

* VVV Diner Cheque - Voor een heerlijk avondje genieten, naar eigen smaak te besteden bij ruim 2.250 aangesloten restaurants. De kaart is 5 jaar geldig en kan elke gewenste waarde krijgen tussen €10,00 en €150,00. Het bedrag is in delen te besteden.

* Nationale Bioscoopbon - Het leukste cadeau in het donker. Verkrijgbaar in de coupure vanaf €10,00 tot €150,00. De kaart is 3 jaar geldig.

VVV Lekkerweg - geef iemand een overnachting naar keuze cadeau. Keuze uit ruim 2.500 accommodaties. De cadeaukaart is verkrijgbaar in elke gewenste waarde vanaf €25,00 en is na aankoop 5 jaar geldig.

* Podiumkaart - Met de Podium Cadeaukaart geef je een uniek avondje uit cadeau. De ontvanger kan met de kaart tickets kopen voor alle soorten voorstellingen: theater, dans of concert. De Podium Cadeaukaart is dus altijd een cadeau op maat.
Je kan de kaart een waarde meegeven tussen € 10,- en € 150,-.  De kaart is onbeperkt geldig.

* bol.com - Met de bol.com Cadeaukaart maak je vrienden! Met de bol.com Cadeaukaart kiest de ontvanger namelijk zelf het perfecte cadeau uit een ruim assortiment van 8 miljoen producten. Je cadeau is dus altijd raak! De bol.com Cadeaukaart is op te waarderen tegen elk bedrag tussen de € 10,- en € 150,- en is in delen te besteden. De cadeaukaart blijft drie jaar na aankoop geldig.

* VVV Giftcard - is de breedst besteedbare online cadeaukaart die alleen gebruikt kan worden bij aankopen in webshops. De kaart is op te waarderen met een waarde tussen € 5,00 en € 250,00. Na aankoop blijft de kaart 5 jaar geldig en kan hij in delen worden besteed.

Speciaal verpakt: Met onze speciale verpakkingsmogelijkheden geeft u de cadeaubon nog feestelijker.

Bestel nu!
Wilt u meer weten of een bestelling plaatsen? Neemt u dan gerust contact met ons via 0223-616100 of i@infocentrumdenhelder.nl . Het is mogelijk de bonnen op rekening te kopen. In dat geval dient het bedrag vooraf te worden voldaan, u ontvangt hiervoor een factuur. Natuurlijk kunt u ook contant of met pin aan de balie betalen. 

Bioscoopbon // logo bioscoopbon.jpg (76 K)