Laatste regionieuws

Toeristengids Julianadorp, Den Helder en Huisduinen

Publicatiedatum: 25 oktober 2017


Volop informatie over Julianadorp, Den Helder en Huisduinen

Elke zomer strijkt een groeiend aantal van tienduizenden toeristen neer in Julianadorp aan Zee. Door deze ontwikkeling en de ‘zin’ om de ‘gewilde’ informatiegids die in het verleden bezoekers wegwijs maakte in deze contreien nieuw leven in te blazen, heeft Studio Kisteman het initiatief genomen om een toeristengids uit te geven met specifieke informatie over Den Helder, Julianadorp aan Zee en Huisduinen.

Met ondersteuning van Citymarketing Den Helder en dankzij de adverteerders is de gids inmiddels gerealiseerd en wordt hij in de eerste week van april verspreid op campings, vakantieparken en andere toeristische plaatsen. Vierenzestig overzichtelijke pagina’s met een frisse lay-out, handige adressen, leuke verhalen en veel informatie over het stoere en energieke Den Helder, het landelijke en bloemrijke Julianadorp en het walvisvaarders dorpje Huisduinen.

De toeristische informatiegids (een gids met een zijde met Julianadorp en een zijde Den Helder) is verkrijgbaar bij vele campings, vakantieparken en het toeristisch infocentrum Den Helder (Willemsoord 52a, 0223-616100). 

De gids is drietalig; Nederlands, Duits en Engels, zodat de meeste toeristen de gids gemakkelijk kunnen doorlezen. Met dit magazine willen we de lezer inspireren, de weg wijzen en verleiden tot een lang of kort verblijf in deze mooie omgeving.

Blader de gids door op www.denhelder.online