Recent toegevoegd

Nooit iets missen.

Onderstaand vind je een overzicht van onderwerpen die wij recentelijk hebben toegevoegd. Wil je regelmatig tips ontvangen? Dan kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Bungalowparken

Park Duinland

7 december 2017 - Park Duinland is een prima uitvalbasis voor heerlijke wandel- en fietsroutes met het schitterende bollen- en weidelandschap als decor, kortom: uw bezoek meer dan waard! De meeste bungalows zijn in handen van particulieren. Een flink aantal van de bungalows zijn in de recreatieve verhuur.

Evenementen

Avondexcursie door de Grafelijkheidsduinen

7 december 2017 - Ook in de winter zijn de duinen prachtig. Deze wandeling krijgt een extra dimensie als de avond valt. In het schemerdonker wordt het zicht steeds minder en het lijkt wel of we dan beter kunnen horen. Dikwijls gaat het tegen de avond minder waaien en bij helder weer verschijnen de eerste sterren aan de hemel. De zon gaat al om halfvijf onder, een deel van de wandeling is dus in het schemerdonker. Met wat geluk verschijnt een vos, de paartijd staat immers voor de deur en misschien komt er een uil voorbij. In de natuur is altijd wat te beleven.

Evenementen

Lichtkunstroute Den Helder

7 december 2017 - Steden zijn plaatsen van komen en gaan, havensteden des te meer. Soms komen mensen in grote aantallen binnenstromen en stromen later weer weg, als eb en vloed. Soms voor langere tijd zoals in de Tweede Wereldoorlog, vanwege langdurige bombardementen, soms voor kortere tijd, zoals met de vissersboten en de marineschepen. Juist deze beweging van 'vertrekken en terugkomen' vinden kunstenaars Machteld Aardse en Femke Kempkes, inspirerend en typerend voor Den Helder. In de donkere dagen is het fijn als het licht aan gaat. Kom de lichtkunst bekijken via een lichtroute door het Stadshart.

Bed & Breakfast

B&B De Geheime Tuin

7 december 2017 - Wil je naar het strand, de duinen, het bos of lekker uitwaaien aan zee? Uit eten bij een van de strandpaviljoens of naar een leuk stadje? Spelen in een van de vele kinderatracties of leren over de natuur? Het kan allemaal. Neem gerust je hele familie mee want er zijn twee 2-persoonskamers en twee familiekamers. We hebben speelgoed en boeken in overvloed. Er is een mooie ruimte waar je kunt koken en eten en waar je 's avonds in overleg gezellig met elkaar kunt zitten.

Bed & Breakfast

B&B Hoeve Zonzicht

7 december 2017 - Bed & Breakfast Hoeve Zonzicht is een landelijk gelegen en maar op 10 minuten afstand van het strand van Callantsoog, ook ligt het vlakbij het gezellige stadje Schagen. De boerderij is verdeeld in 2 mooie ruime woongedeelten waarvan één gastenverblijf voor 2 personen tot sfeervolle kamer met keuken, slaapkamer en badkamer. Achter de boerderij is de voormalige veestal omgebouwd tot een compleet gastenverblijf voor 2 tot 4 personen. Hier in aanwezig een keuken, 2 slaapkamers en badkamer. Beide voorzien van een eigen opgang.

Verhuurbedrijven

Verhuurbureau Lekker Naar Zee

7 december 2017 - Op zoek naar een mooi vakantiehuis vlak bij zee. Wij verhuren gezellige vakantiewoningen in Callantsoog en directe omgeving. Van knusse tweepersoonshuisjes in het duin tot luxe XL familiehuizen voor 14 personen.

Groepsaccommodaties

Sandepark XL bungalow

6 december 2017 - Boek nu dit schitterende XXL huis in Groote Keeten. Een recentelijk nieuw opgeleverd huis voor maar liefst 12 personen. Met 5 slaapkamers, 2 badkamers en een strak afgewerkte woonkamer is dit vrijstaande huis ideaal voor een gezellige week weg met familie of vrienden. Het huis is gelegen op het park Sandepark, dit is binnen 500 meter van zee.

Vakantiewoning/appartement

Duinroosweg 18 Bungalow / Appartement

6 december 2017 - 2 Accommodaties: Zomerbungalow/appartement op bovenverdieping van de woning van de eigenaar. Beiden accommodaties zijn geschikt voor 4 personen en liggen op ong. 400 meter van het strand.

Vakantiewoning/appartement

De Seinpost 5

6 december 2017 - Bungalow gelegen in een rustig kleinschalig park met meerdere bungalows. Het park heeft een unieke ligging aan de duinvoet, direct bij een van de strandopgangen van Callantsoog. Het dorpscentrum is eveneens op loopafstand. Het park beschikt over een ruim grasveld waar kinderen kunnen spelen, terwijl u op uw terras van de zon geniet. Vanuit de woonkamer komt u via de schuifdeuren direct op het terras. Er is geen doorgaand verkeer.

VVV Cadeaubon acceptanten

Boekhandel Plukker

5 december 2017 - Boekhandel Plukker is een uitgebreide boek en kantoorboekhandel die drie panden beslaat in het centrum van Schagen. Het is een van de oudste bedrijven van Schagen en sinds generaties een familiebedrijf. Naast boeken heeft Plukker ook ansichtkaarten, tijdschriften, cadeau-artikelen,, spellen en nog veel meer in het assortiment. In het CultuurCafe van Plukker kan je een heerlijk kopje koffie of thee drinken en er vinden vele culturele activiteiten plaats die bezocht kunnen worden.

Groepsaccommodaties

Zuidwester

5 december 2017 - Zuidwester is geschikt voor 18 personen. Deze groepsaccommodatie is tevens op de Uitlandseweg in Callantsoog, net als de boerderij Hoeve Landzicht en ons Duynpark. De grote groepsruimte met voldoende zitplaatsen voor iedereen is ideaal voor een uitgebreide lunch, gezellige spelletjes middag of het avondmaal. Hier kunt u perfect terecht voor een familiereünie of met uw vriendengroep.

Vakantiewoning/appartement

Hoeve Landzicht

5 december 2017 - Boerderij Hoeve Landzicht heeft prachtig uitzicht over natuurgebied het Zwanenwater en grenst aan ons Duynpark. Hier verblijft u met maximaal 16 personen. Met zeven slaapkamers en vier badkamers kunt u hier perfect verblijven met bevriende gezinnen of de hele familie. Vossehoeck I, II en III; deze appartementen zijn onderdeel van boerderij Hoeve Landzicht en kunnen afzonderlijk gehuurd worden van vier tot acht personen.

Groepsaccommodaties

Groepsverblijf De Overnachting

5 december 2017 - Groepsverblijf “De Overnachting” is op het lijf geschreven voor de echte levensgenieters. Er kan op bijzondere wijze overnacht en genoten worden. Wat dacht je van een eigen bioscoopje? En niet zomaar eentje! De stoelen komen rechtstreeks uit oude Royal Filmtheater in Schagen, waarmee ik mijn eigen ‘Tuschinski’-sfeer (art-deco) heb gecreëerd. Laat de kinderen genieten van een kinderfilm, terwijl je geniet van een hapje en een drankje aan de bar in de uitgebreide leefkeuken.

Openingstijden & adressen

Toeristisch Infocentrum Den Helder

30 november 2017 - Alles weten over de stoere en maritieme stad Den Helder? In het informatie en bezoekerscentrum op Willemsoord geven wij antwoord op al uw vragen – informatie en tips te over. Zien, doen beleven – aan keus geen gebrek in Den Helder: musea, attracties en evenementen bezoeken, fietsen, wandelen, logeren, (fun)shoppen, eten, (historische) excursies. Het is maar een greep. Als je Den Helder zegt, dan zeg je ook water en – dus – varen! Het Infocentrum boekt in het vakantieseizoen aantrekkelijke vaartochten o.a. vanuit de Museumhaven waar veel gerestaureerde historische schepen liggen

VVV Cadeaubon acceptanten

Toeristisch Informatie Punt Julianadorp aan Zee

19 september 2017 - Het toeristische informatiepunt in Julianadorp aan Zee zit op de nieuwe locatie bij Landal Ooghduyne aan de Van Foreestweg 20 in Julianadorp.