Restaurants

Eeterij Ongder de Kukel

HIPPOLYTUSHOEF

Welkom bij Restaurant Eeterij Ongder de Kukel. Zodra je hier binnenstapt voel je het meteen... Dit is een plek waar je je thuis voelt... en zeker nog 'ns terugkomt! Ongder de Kukel is heerlijk uitgebreid dineren met familie, vrienden of collega's. U bent van harte welkom. De uitbaters Berber de Lange en Henry Heutink zullen u gastvrij ontvangen in dit sfeervolle restaurant. Ook dochters Fonnese,Marije en Sylvana dragen hun steentjebij in de bediening. Henry, neemt de taak van kok op zich, samen met zoon Cliff.

Restaurants

Brasserie De Keuken

SCHAGERBRUG

Brasserie De Keuken is Frans-Italiaans georiënteerde. “Wij houden van de pure, eerlijke gerechten, waarbij we uitgaan van de basis”. “Eigenlijk zijn het eenvoudige keukens, maar daar moet je wel goed mee omgaan. Dus werken we het liefst met mooie ambachtelijke streekproducten als extra virgin olijfolie’s, verse kruiden, grove zouten en mooie wijnen.” Wekelijks wordt een wisselend drie- of viergangen menu gepresenteerd, waarin een mix van alle lekkere én pure hoogstandjes voorbij komen.

Restaurants

Paal 6

Julianadorp

Ten noorden van Callantsoog ligt strandplaats Julianadorp. Wanneer u hier naartoe gaat, dan is Strandrestaurant Paal6 de plek waar u moet zijn. Met een ruim terras, vriendelijke personeel, seizoensgebonden kaart en goede ambiance is dit de juiste plek voor een relaxte middag, goede lunch, gezellige borrel of heerlijk diner. Kom genieten van het eindeloze uitzicht over zee, bouw zandkastelen op het zeer brede strand of droom weg bij de ondergaande zon met een hapje en een drankje.

Kleine horeca
Restaurants

Brasserie Sandz & Restaurant Juliana's - Ooghduyne

JULIANADORP

Bij ontspannen hoort ook genieten van lekker eten en drinken... en dat kan nergens zo goed als bij Ooghduyne! Bij Brasserie Sandz, waar je op het terras of in een moderne en tegelijkertijd knusse setting de heerlijkste hapjes voorgeschoteld krijgt. Of in ons sfeervolle restaurant Juliana's, waar onze chef en zijn brigade je graag verwent met eerlijke producten en verrassende culinaire combinaties. Waar heb jij vandaag trek in? Jij mag het zeggen!

Restaurants

Strandpaviljoen Woest

CALLANTSOOG

Een vakantie in Callantsoog is niet compleet zonder bezoek aan Strandrestaurant WOEST. Naast de zon, de zee en het strand is het de ambiance, goede kaart, lekkere wijnen en uitstekende service die een bezoek aan WOEST zeker de moeite waard maken. Zij zijn in 2014 niet voor niets uitgeroepen tot beste strandtent van Noord-Holland. In combinatie met een verblijf bij Zon Zee Strand bieden wij met WOEST diverse gezellige arrangementen aan. Blijf op de hoogte en kijk op zonzeestrand.nl voor de mogelijkheden. Adres: Kiefteglop 13 – Callantsoog (eerste strandopgang)

Restaurants

Restaurant Posthoorn

MONNICKENDAM

Restaurant Posthoorn bevindt zich in een 17e-eeuws pand, in het historische centrum van het pittoreske Monnickendam. Het restaurant heeft een modern ...

Attracties
Kleine horeca

Galerie en Theetuin Spierenburgh

WESTBEEMSTER

Galerie en Theetuin Spierenburgh. ‘Een combinatie van ongedwongen recreëren en kunst!’ Atelier, Galerie, Theetuin Het atelier bestaat uit twee ...

Evenementen

Lentebazaar

HOORN NH
7 april 2018 - 7 april 2018

Het thema is Groei en bloei! De ouders van de vierde klas organiseren dit schoolfeest in en om de school samen met alle ouders, leerkrachten en ...

Evenementen

Lentebokken en happen

HOORN NH
8 april 2018 - 8 april 2018

Lentebokbierwandeling door Hoorn met 6 cafés als pleisterplaats. Koop een kaart en kies een lentebiertje met een hapje bij de 6 deelnemende cafés.

Evenementen

Bierproeven van Bierbrouwerij Breugem

HOORN NH
21 maart 2018 - 21 maart 2018

Meesterbrouwer Patrick heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten en is daar op meerdere fetivals voor beloond. Hij komt speciaal voor ons (eigenlijk ...

Naar boven